Ledige Stillinger

Vi søker DRIFT-/AVDELINGSLEDER for mekanisk/snekkerverksted

Som følge av avgang ved oppnådd aldersgrense søker vi etter avdelingsleder for mekanisk- og snekkerverksted i 100% stilling. Stillingen innebærer å jobbe i tråd med bedriftens misjon – utvikling og tilrettelegging for menneskelig utvikling. Vi har svært gode systemer for metodisk og målrettet arbeid som vil være en støtte for deg i lederjobben, både for helheten i avdelingens drift, og i forhold til den enkelte medarbeider/ tiltaksdeltaker.

Du må være fleksibel og handlekraftig. Ingen arbeidshverdag er lik, og det dukker opp utfordringer hver dag. Vi ønsker oss en person som ser seg selv som omgjengelig, trygg og praktisk orientert. Arbeidsdagen kan til tider være hektisk og stiller da store krav til organisering. Om du har ledererfaring fra tidligere, så vil dette være en fordel.

Du skal både lede og veilede medarbeidere i tillegg til å drive avdelingen økonomisk forsvarlig. Salg og videreutvikling av arbeidsoppgaver og produkter er også en viktig del av stillingen. I tillegg vil du ha overordnet vedlikeholdsansvar for bedriftens maskiner og utstyr.

Du kan ha varierende bakgrunn fra håndverk, industri eller landbruk. Det vil være en fordel om du har et relevant fagbrev. Det er ønskelig, men ikke et krav, at du har høyere utdanning. Du må være villig til å delta på kompetansegivende kurs ved behov. Bakgrunn fra videregående skole eller lignende virksomheter som Oddaprodukt kan også være relevant.

Stillingen krever førerkort i klasse BE samt truckførerbevis. Dersom du ikke har dette, må dette kunne tas innen
6 måneder etter ansettelse.

Stillingen krever tilfredsstillende politiattest.

Lurer du på noe setter vi pris på at du tar kontakt med daglig leder Bjørn Vivelid tlf. 958 80 013.

Søknadsfrist: 21. mai 2021

Søknad med CV sendes: bjorn.vivelid@oddaprodukt.no Se www.oddaprodukt.no for fullstendig stillingsannonse.