gjenbruksbutikk_oddaprodukt_©

Gjenbruksbutikken

Gjenbruksbutikken ligger adskilt fra resten av bedriften som ligger ved Hjøllo. Gjenbruksbutikken ligger rett i nærheten til Odda Ungdomskole, ved Matlhøl 20.

I butikken vår kan du finner alt fra møbler, klær, bøker, antikviteter og mye annet fint.

Vi ønsker deg velkommen, din Gjenbruksbutikk.

Dette gjøres i Gjenbruksbutikken

Den primære oppgaven av gjenbruksbutikken er salg av så kalt “Secondhand produkter” eller “gjenbruksgjenstander” med de menes altså brukte ting, som for eksempel møbler, pynt eller andre gjenstander som kan være av interesse.

I gjenbruksbutikken tar ansatte i mot varer som blir levert av kunder og klargjøre disse for videre salg. Som ansatt i gjenbruksbutikken lære du kundebehandling, vurdering av salgsvarer (tilstand, salgbarhet, prising).

Gjenbruksbutikken er en av våre beste plasser for å tilby, ei arena for å utvide sin sosialkompetanse til AFT og VTA, fordi man har en gjevn flytt av forskjellige kunder som kommer innom butikken.

Hvorfor er gjenbruk riktig og viktig?!

Gjenbruk er en bærekraftig løsning fordi det bidrar til å skape en mer sirkulær økonomi, der ressurser brukes om igjen og om igjen. Dette reduserer behovet for å stadig skaffe seg nye ting, og reduserer dermed det totale forbruket av ressurser. I tillegg bidrar gjenbruk til å redusere avfallsmengden og utslippene av klimagasser, og kan dermed bidra til å redusere den negative påvirkningen mennesker har på miljøet.

Gjenbruk er en miljøvennlig løsning fordi det bidrar til å redusere mengden avfall som blir kastet, samt redusere forbruket av nye ressurser. Ved å bruke materialer og produkter på nytt, sparer man energi og ressurser som ville blitt brukt til å produsere nye varer. Dette gir også mindre utslipp av klimagasser og mindre press på miljøet.

Begynn å følg oss på Instagram

instagram-logo-2D3332C00B-seeklogo.com

[instagram-feed feed=1]

Åpningstider

Kl. 10.00 – 16.00 Man.- Fre.
Tlf: 404 48 006

Besøksadressen til Gjenbruksbutikken

PXL_20230914_103631931