VASKERI

Vaskeriet er en arbeidsplass med stor variasjon av arbeidsoppgaver fordelt over dagen. Avdelingen utfører all vask av arbeidstøy og matter for Boliden og Tizir. 

Vi leverer hoteltøy til Haukelisæter Fjellstue og Trolltunga Hotel samt andre  overnattingssteder i Ullensvang kommune. Alt blir hentet og levert, noe som krever god logistikk.

PXL_20230727_095227385

I tillegg leier vi ut sengesett og store og små frotte. Vi har også stor utleie av damaskduker, samt utleie av gulvmatter og mopper til næringslivet. 

Vi kan også vasker for private kunder etter avtale. 

Bedriften har gått til anskaffelse av nye vaskemaskiner og biler, for å kunne øke kapasiteten i avdelingen.

NVK-sertifisering

Når det benyttes et vaskeri som er sertifisert av NVK har kunden en garanti for at tøyet blir levert tilbake korrekt behandlet, hygienisk rent og i god stand.

NVK sitt krav til vaskeriene sikrer personalets smittevern og sikrer hygienisk riktig kvalitet på tekstiler til alle bransjer.

NVK_Logo-1
PXL_20230727_095327651

Kvalitetssikring

NVK medvirker til at vaskeriet vårt sertifiseres etter en standard som tilfredsstiller markedets krav til vaskeribransjen, både kunnskapsmessig og driftsmessig.

Det skal sikres at vaskerienes kvalitetssikring ivaretas, gjennom rådgivning og opplæring.

Særskilte næringer

Spesielt viktig er det å sikre at vaskeriene leverer hygienisk rent tøy til helseinstitusjoner, næringsmiddelindustrien og hotell- og restaurantbransjen. 

Vaskeriet vårt som behandler tekstiler til helseinstitusjoner er pålagt å følge bransjestandarden Smittevern for vaskerier som behandler tekstiler til helseinstitusjoner.

laundry-gd9862ae4c_1920

Har du som Bedriftkunde eller som Privatperson et spørsmål angående et oppdrag du ønsker vi skal utføre for deg, kan du gjerne tar kontakt med oss, enten kan du ringer oss, sende epost eller bruker våre kontaktskjema.